Covoare, textile și tapițerie auto. Transport inclus în Târgu Mureș și localitățile limitrofe, Programări: 0743 160718

Covoare

Spălătoria de covoare Safran din Tg. Mureș este prima spălătorie complet automatizată din județ! Aceasta înseamnă că folosim aparatele noastre profesionale marca Safran pentru fiecare etapă a spălării covoarelor. Toate aceste aparate sunt special fabricate și atent testate astfel încât să asigure o curățare perfectă a covorului, dar în același timp să asigure și protejarea covorului în acest proces. Spre deosebire de concurență, noi nu spălăm covoarele într-o spălătorie auto cu furtunul de mare presiune. Atunci când covorul e spălat direct pe podea, cu furtunul, acesta nu poate fi niciodată clătit în întregime. Pe lângă aceasta, când se folosește furtunul cu presiune există riscul de destrămare sau deteriorare a covorului.

Etapele spălării:

Pentru rezultate perfecte, la noi spălarea covoarelor presupune 5 pași esențiali: desprăfuire, spălare, centrifugare, uscare, periere:

1. Covorul e introdus într-o mașină care elimină praful.

2. Covorul e introdus într-o mașină în care cu ajutorul a 6 perii este spălat pe ambele părți.

3. Covorul e stors într-o centrifugă.

4. Covorul e uscat într-o cameră specială unde un aparat menține temperatura și umditatea constantă. Pentru că se usucă într-un timp scurt, covorul nu rămâne cu mirosuri neplăcute. În plus, timpul de uscare e același, indiferent dacă suntem în miezul verii sau al iernii.

5. Covorul este verificat pentru a ne asigura că a fost complet curățat, iar mai apoi este introdus în ultima mașină, în care este periat, parfumat și ambalat în folie de plastic.


Fiind distribuitori autorizați de utilaje profesionale de curățenie marca Safran, la spălătoria noastră folosim utilaje profesionale de curățenie marca Safran pentru fiecare etapă a curățării: